++ Suntikan Semangat! ++

Friday, July 31, 2015

# internship


Salam. :D

Lamanya tak update blog. Jadi di kesempatan ini saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF DARI ZAHIR & BATIN andai ada tersalah dan tersilap kat mana-mana. Kosong-kosong ok. ^__^

Mcm tajuk yang ditulis kat atas, lagi dua hari aje aku akan mulakan internship. Final sem di tempat orang, haruslah nervous sampai tak terucap. Mcm-mcm benda ada dalam kepala ni, takut tak boleh nak perform lah, takut tak boleh fit in dengan org kat sanalah, takut takde kawan nanti pergi lunch sorang-soranglah.. heheh. Jadi aku mohon doa kawan-kawan smg segala-galanya dipermudahkan. Aku doakan kawan-kawan lain yg pergi internship tu jugak moga semuanya baik-baik saja. :)

I'm planning to write cerpen for raya. Tapi tak tahu lagilah bila boleh tulis and bila boleh publish kat sini. Tapi yg pasti dalam bulan syawal ni jugak. Tak dpt syawal ni, kita postpone syawal tahun depan.. ahaha.

Okey bye. 




ps. Sesapa yg dah dapatkan BUNGA DI TAMAN LARANGAN di kedai-kedai buku, selamat membaca. Happy reading and happy weeping! ;)


~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...