++ Suntikan Semangat! ++

Saturday, April 4, 2015

- Fast & Furious 7 -


Assalamualaikum.
Mood nak update blog.
Sbb semalam terjah panggung nak tgk Fast & Furious 7. Honestly, ini kali pertama tgk FF kat panggung. Mmg selama ni follow filem tu dari season1 lagi tapi selama tgk kat TV atau download dan layan kat laptop tapi kali ni sbb this the last movie for Paul Walker *sobbing*, sangguplah daku naik 2 bas semata2 nak pergi mall dari kolej dan tgk kat panggung.



What can I say? FF will always be my favourite movie. Sebelum FF7 ni keluar, my favourite was FF6. Tapi lepas 7 keluar, 7 dah jadi my most favourite one!

Ada actions yg sangat unbelievable sampai aku rasa hampir terlompat dari kerusi *sorry org sebelah sbb selalu terkejut secara tiba2 macam tu hahaha* 



Kalau ada rate utk 100 stars, 100 stars lah yg aku bagi.
Part last yg "FOR PAUL" mmg sgt2 heartbreaking. Mujur lagi tak banjir aje dlm panggung tu. The phone call between Brian and Mia, that's where I almost lost it T___T

No more Brian O'conner. But he will always be in my heart.


~end

2 comments:

princess lyra said...

ya betul...tgk 2x pun, still mata ada masuk habuk....tp buat2 gonyoh2 xdak nampak sgt ayaq mata keluaq...hehehe

Ezwan Amrin said...

ending yg touching... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...