++ Suntikan Semangat! ++

Saturday, July 5, 2014

Momen Korea 26/4 - 2/5


Assalamualaikum. :)

Last two months, I went to Korea for a vacation! Ramai kawan2 tanya, kau pergi Korea ni time cuti ke? Bukan ke masa tu dah lepas cuti mid sem? Haah memang time cuti pun. Cuti aku buat sendiri. Haha!

Sebenarnya masa Kak Ara ajak aku pergi tu aku macam berbelah bahagi sikitlah, nak pergi ke tak nak pergi ke tak. Sbb masa tu pun tgh sem, mesti banyak assignment + test + presentation nak kena settle. Pastu Kak Waniey pulak 'hasut' aku utk pergi, aku yg dah memang goyah dari awal ni terus setuju. Teheeee. 

Oh. Simple note, u don't have to be a Kpoper to go to Korea. Tanyalah mana2 artis Korea, aku akan ternganga sesaat dua dan lepas tu aku akan jawab "Sorry, tak kenal."

>__<












Kalau tanya, kau nak pergi Korea lagi tak nanti? Aku akan jawab "Nak, tapi nak pergi Everland je. Lain2 tak nak." Ehehe.

"Dalam banyak2 benda kat Korea tu apa yang kau paling rindu?"

"Ni."



Apa2 pun seminggu tu memang enjoy sangat2 pergi bercuti *sbb kwn2 lain tgh struggle kat kolej siapkan assignment*. Lepas tu balik je terus bammm! Assignment mcm gugur dari langit jatuh atas kepala. Kena hadap semua sekali. Padan muka. =.="

Okbai.

Till then.


~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...