++ Suntikan Semangat! ++

Friday, October 18, 2013

- Tak Mampu Menjaga Cintamu (Nov 2013) -

Assalamualaikum, dearies. :)

Terima kasih pada yang sudi singgah kat blog ni dan layan semua karya2 kat sini. Kalau ada yang perasan, semua e-novel yg sebelum ni dah tamat dah dibuang dari sini. Entahlah kenapa, maybe sebab slow2 nak berundur dari blogging kot? Heheh.


Pernah terpandang gambar ni kat blog ni? Oh yes. rezeki utk AMC atau SAMC or what so ever tajuk yang aku pernah bagi dulu, akan sampai jugak rezeki untuk dia tak lama lagi. Kalau ikut jadual yang dah ditetapkan pihak penerbit, kita dah boleh peluk Naqiu-Anatasya dengan tajuk officialnya, TAK MAMPU MENJAGA CINTAMU. Psst... thanks to Asfan untuk lagu Tak Cuba Kembali. Ekeke.



Entri2 sebelum ni untuk TMMC pun aku dah buang dari blog sebab banyak perubahan untuk bab2 awal. Jadi, maybe dah sampai masa untuk publish balik 20 bab terawal (atau lebih) untuk bagi readers yang belum kenal untuk kenal, atau readers yang dah kenal untuk kenal lebih lagi. Teheeee. Soon okey. ^___^

Last but not least, terima kasih pada yang sudi dapatkan KAU PEMILIK HATI dan STATUS HATI: DIA MILIKKU di pasaran. Ada yang suka, ada yang tak suka. Itu namanya lumrah hidup. Semuanya aku terima. Tapi walaupun ada yang tak suka, aku percaya masih ada yang menyokong. Terima kasih! :')

~end


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...