++ Suntikan Semangat! ++

Saturday, May 4, 2013

- PBAKL 2013 :) -

Assalamualaikum... :)

Hari ni, 4Mei2013 hari last Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur. Uolls semua dah pergi? Ramai gila orang kan? Ramai tak ramai, pesta buku tahun ni sangatlah bermakna untuk seorang Ayumi Syafiqah. Kalau sebelum ni ada pesta buku jarang sangat dapat pergi *tahun lepas je pun kali pertama pergi PBAKL huhu*, tapi tahun ni kita dapat jemputan daripada KN untuk turun sesi tandatangan dan bertemu pembaca. Satu kenangan yang soooooo hard untuk dilupakan sampai bila2. :)

Mula2 sampai Ahad tu (28April) nervousnya Allah aje tahu. Sampai Kak Yus pun cakap "Ish teruk bebenor nervous budak ni." Haha. Tapi nervous tu slow2 hilang bila dah mula jumpa orang. Terima kasih banyak2 bagi yang sudi datang jumpa Ayumi dan jugak beli KPH dan SHDM. Seriously, terharu sampai tak tahu nak cakap apa. Sorrylah kalau tak sempat nak sembang lama2. *kita pun pemalu sebenarnya, 1st time jumpa orang ramai macam tu dan nak kena entertain semua hehe* . Dan harap2, kedatangan uolls berbaloi lepas baca SHDM dan untuk baru nak kenal KPH. :')

Ni antara gambar2 yang sempat diambil sepanjang 2 hari saya kat sana. :)


Dulu2 berangan nak duk kat kerusi penulis ni tau. Hehe.


Sebelum masuk PWTC jumpa Kak AraSharrina dulu ambik cookies comel. Hehe.

With Kak Sha Ibrahim. :) Kitorang tukar shif petang tu. Hihi.

Next day (1Mei) jumpa Kak Qwerty. :)

My akak darling, Kak Yus <3 td="">

Acik Lana yang gojesss. ;)

Tengah duk kat meja tu, tetiba ternampak semek ni. Kawan baik masa sekolah dulu! Apa lagi, terjerit la kat situ. Hihi.

Ni lah cookies comel buatan tangan Kak Ara yang comel. ;)

With Ateh Ain dan Kak Dila Dyna. Thank you Kak Dila teman Ayu hari tu dari puncak. :)

Adik ni cam malu2 je. Hehe.

Kak Rosni Musa dan Kak Sha Mslove. :)

Yang aku ingat, antara yang datang masa tu Kak Cahaya Azura. *senyum :)* Masa tu duk tertunggu2 jugak sebab Kak Azura cakap nak datang, pastu bila akak sebut nama aje terus rasa excited. Hehe. Thank you sudi datang jumpa saya. :) Kak Mia Kaftiya, masa akak datang tu, dah agak dah akak sebab cam muka. Hehe. *aku memang senang cam muka walaupun tengok gambar sekali aje kat fb. :p* . Safiah Hamzah, adik Erieka Nesha yang setia menunggu Abang Edryzal awak tu, dan semua nama yang tak dapat disebut, thank youuuu sooo soooo much! <3 p="">

Kalau ada rezeki, PBAKL tahun depan kita jumpa lagi. *just hope masa tu ada novel baru lagi hihi*. :)


~end


3 comments:

cahaya azura said...

cik ayumi..akak pn nk ucap trima ksih sbb menghasilkn novel2 yg berbaloi bg peminat2 novel beli..PBAKL thn ni paling sweet utk akak..^_^

[AYUMI SYAFIQAH] said...

Hehe... akak >___<

Aziela said...

Memang belum ada jodoh lagi nak bertemu Ayu and K. Yus. Sob..sob..!

Err, nak perasaan sikit, boleh x? Rasa2 nya 'Aziela' yang kat muka surat depan SHDM tu, adakah akak? Hihihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...