++ Suntikan Semangat! ++

Sunday, May 26, 2013

- Order Status Hati: Dia Milikku -

Assalamualaikum. :)

Sedar tak sedar dah hampir sebulan SHDM ada di pasaran kan? Dah ramai yang dah habis baca, beli kat kedai dan sebagainya. Dan sekarang Cik Ayumi baru hegeh2 nak bukak order. Anyone would like to buy SHDM from me? Free gift tu takde la sebab tak sempat nak prepare apa2 pun. Ni balik cuti kejap aje pun haa, boleh lah nak handle dalam masa seminggu.

So, pada sape yang berminat, boleh email ke --> ayumi.syafiqah18@gmail.com

Atau pun pm kat facebook. Kepada yang sudi nak beli tu terima kasih sangat2 ye. Kalau ikut plan nak pos semua sekali sebelum Khamis ni so kepada sape2 yang nak order, make sure rabu dah settle bayar. Kalau betul2 nak la, tak nak pun takpe. ^___^

Thank you.


~end


3 comments:

Anonymous said...

masih valid lagi ke offer ini???saya nak email & pm kat fb ,,tp no respon pun..huhu

Anonymous said...

#saya dh email & pm kat fb#

[AYUMI SYAFIQAH] said...

Masih valid.. sorry ye lambat respon. Thank you. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...