++ Suntikan Semangat! ++

Monday, July 16, 2012

- Review KPH by Yusnida Tajudin -

Assalamualaikum...

Bangun pagi2 ni dah di-surprise-kan dengan review KPH daripada Kak Yusnida Tajudin atau lebih mesra dipanggil Kak Yus. Nasib baik tak menitis aje air mata ni. Terharu guling2 tau! hehe... Memandangkan tulisan2 kat blog Kak Yus takleh copy, ni aku dah screen capture. Boleh baca eh. :-)

~~~~~~~~~~~~~







cc : Yusnida Tajudin @ Biar Jemari Berbicara

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ohh Kak Yus... siyes rasa nak terbang pi KL sekarang gak. Pastu nak peluk Kak Yus ketat2!! Terharu uolls. Sebab aku tak expect pun Kak Yus akan buat review sampai camni. Terima kasih banyak Kak Yus. Saaaayaannggg Kak Yus tau! <3

Ayat last2 tu paling touching. Almaklumlah, memang kebelakangan ni semangat aku nak menulis down sangat2. huhu~

Bagi sesapa yang dah beli dan baca KPH, terima kasih jugak aku ucapkan. Aku mengaku KPH memang cliche pun. Sikit pun aku tak nafikan. Tapi sebab ada yang beli, baca dan cakap best, Alhamdulillah sangat2. Thanks awakkkkk :')

~end


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...