++ Suntikan Semangat! ++

Friday, June 15, 2012

- Review KPH by Miss Liya -

Assalamualaikum...

Okey dah berhari2 gak tinggal blog ni kan. Dah bersawang2 pun ni haa. *ambik kain, berdiri atas kerusi, lap siling yang penuh dengan sawang* . Hari ni takde nr3 novel. Bukan takde, cuma belum ada. Nanti aku hapdet ye? :-)

Hari tu dah share 1 review from Mrs Yie. Hari ni nak share 1 lagi review from Miss Liya kita ni. Memandangkan tulisan2 kat blog dia tak boleh nak copy, so aku print screen jelah.*Liya, jangan marah akak curik apa yang Liya tulis ni tau. hehehe ;-)* ..

*-*-*-*-*







cc : Miss Liya

*-*-*-*-*


Dear Liya, akak terharu tau baca apa yang Liya tulis ni. Kekadang tu rasa macam tak percaya. Bukan apa, sebab akak ada gak terjumpa komen2 pedas untuk KPH ni. Tapi takpe, dah memang tu adat dalam dunia penulisan kan? Pape pun, thanks sangat2 Liya. Lebiu so strong tau! ;-)


Bagi korang yang belum dapatkan KPH, dah boleh carik kat kedai2 buku. Kalau rasa teragak-agak, boleh rujuk review ni atau review satu lagi kat [SINI] .. Pastu fikir sendiri berbaloi atau tak kalau beli. Tak ada paksaan okey. Saya pasrah dan menyerah. hihi :-)

~end


2 comments:

miss liya said...

ehehe.. takpe . x mrh pun halal pnyerr .. :p
keep writing,kak .
syg akk ktat2 . hehe
tak sbr tggu papa lahir ke dunia . kehkehkeh. XD

[AYUMI SYAFIQAH] said...

syg liya ketat2 gak. tak sabar tunggu papa eh? akak pun tak sabar tau. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...