++ Suntikan Semangat! ++

Sunday, May 20, 2012

- Kenangan di ofis KN -

Assalamualaikum...

Kejap2, nak sapu habuk dengan sawang2. Phewwwww~~
hehehe. Aku baru sampai dari KL petang tadi, dalam pukul 6 camtu lah. Macam yang dah aku gitau, aku gi KL nak sign 300 novel pertama untuk yang beli online dengan KN. ehem3, ulang suara. 300 ok. Bunyi macam sikit tapi sebenarnyaaaaaa..... banyak tau. Tapi takpelah, demi mereka yang sudi nak baca KPH yang banyak compang camping tu, aku tetapkan gagahkan jari dan tangan untuk menyain. Cuma untuk yang last2 tu, mintak maaf sikitlah. Ucapan pendek aje then terus sign. Maaf ye? Ampun2... tolong jangan kecik hati atau apa. Maaf sangat2 k. :)

Untuk 80 pertama, aku kasi bookmark. Sorrylah, tak cukup nak bagi semua. Belen lagi aku kasi untuk yang order direct dengan aku. Nah, ni sikit2 gambar yang sempat diambik masa aku kat sana. Ekceli ni bukan dari kamera aku tau. Aku just curik dari album kat fesbuk yang sesapa tag aku. hehehe. Jom tengok jom.... :)

Meriah kan? hehehe.

Ni lah muka2 ceria. :D

Ohmai... mesti rindu gila2 saat ni. Tengok buku2 wane biru tu, rasa hilang penat sekejap. hehe.

Tekun menyain. Sign jangan tak sign. hihihi. Si tudung oren tu, sepupu yang setia menemani. :D

Kak Yus dengan anak dia, Aysha. Sayang akak kita ni tau.... <3

Ni Kak Ros a.k.a Eliza AB. Dah order HM? Cepat pi order tau. hehehe.

Kak Mie dan Kak Alida. <3

Yeay, kita dapat bergambar dengan novelis Eliza Ab. Jangan jeles ye fan  HM. :P

Pagi tadi sebelum pegi stesen bas. Tq Kak Alida :)


Okey dah, tu aje. Comel kan gambar2 tu? hehehe.

Untuk KPH, aku tak harap banyak. Kalau orang boleh terima je pun dah cukup baik. Tak letak harapan nak dapat pujian tinggi setinggi Eiffel Tower pun. Harap orang suka dan boleh terima. Itu saja. :)

Untuk yang order dengan aku dan dah bank in, sila pm bukti pembayaran sekali dengan adress ye. (ayumi_coklat93@yahoo.com) . Oh sebelum lupa, bagi yang tanya pasal Dia Milikku, sabar eh. Nanti aku siarkan balik cite tu kat sini. Bukan kat blog yang lagi satu tu ye. :)

Alang2 buat post bebas ni kan, nak gitau sikitlah. Hari jumaat ni aku ada MEdSI, temuduga untuk kursus perguruan. So, aku mintak sangat2 doa dari korang semua biar aku boleh lalui dengan keyakinan, ketenangan dan kesabaran ye. Saaaaaaaaaayang korang. :)

~end


10 comments:

NiA DaRnEs(Nur Ain Syahira) said...

waw...terujenye....
xsbr nk tggu novel smpai kat tngan...jd ke kat mcd??nnt pm ain ea ape2 hal..InsyaAllah bole...

[AYUMI SYAFIQAH] said...

insyaAllah... hehe. nnti org mesej neh :)

Eliza AB said...

thanks 2 ayu jg utk kenangan terindah itu.. InsyaAllah, klu diizinkanNYA.. kita jmpe lg ya... ^_^

[AYUMI SYAFIQAH] said...

kak Eliza AB... hehehe... sonok jmpa akak walaupun kejap n x byk smbang. hihihi.. ada jodoh jmpa lagi eh ^___^

Aziela said...

Ishhh...tak terkata bila tengok gambar2 semua. Sangat teruja....

[AYUMI SYAFIQAH] said...

kak aziela.. mmg best sgt masa tu. hehehe :D

kaknOOr said...

Salam Dik,,,

Akak dah terima novel adik dari KN pagi tadi beserta dgn TT dan penanda buku yg "shomel" sangat...
Terima kasih

[AYUMI SYAFIQAH] said...

Kak Noor... ye ke.. hehe.. hope akak enjoy baca eh.. ^___^

Mrs.Yie said...

tahniah dik..akak harapkan semoga zafril dan qarisa mendapat tempat di hati pembaca..akak dah jatuh cinta dengan kedua-duanya..ekeke

[AYUMI SYAFIQAH] said...

Kak Mrs.Yie, thanks byk2 kak.. appreciate it :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...