++ Suntikan Semangat! ++

Friday, May 11, 2012

- Ada yang nak order KPH ke? -

Assalamualaikum...

Semalam lepas KN umumkan novel keluaran bulan 6, kemain kecoh lagi fesbuk ai... >___<  (ayat perasan bagus) .. Ramai yang pm bertanyakan pasal camne nak beli KPH. Okey, ada 3 cara eh. Yang pertama, boleh order direct dgn Kaki Novel. Caranya, pergi ke website KN, klik [SINI] .. Kat sana ada cara2 nak beli online dgn KN. Untuk yang jadi ahli, dapat potongan harga 4 hengget dan postage tak yah bayar. *dah rasa macam jadi promoter KN je ni. hehehe*. Oh ya, KN bukak order start Isnin ni ye. Cecepat tau. 300 pertama akan dapat tanda tangan cik penulis. *wowo... macam lawa je sign ko tuh!* .. Cara ke2, beli kat kedai. Yang ni mungkin lambat lagilah sebab stok tak masuk kedai lagi. Bila masuk kedai? Aku tak pasti. Mungkin minggu2 depan atau bulan depan. Harga 20 hengget. ^^


Cara yang ke3, beli dengan aku. Aku jual 50 je, terhad eh. Sekarang ni dah ada 25 orang yang order, so tinggal lagi 25. Cara nak beli? Boleh inbox kat fesbuk, ataupun request masuk grup. Link grup boleh klik kat tepi ni --->
Pastu gitau nak beli KPH ye. Atau pun bagi yang susah nak masuk fesbuk, atau memang takde fesbuk (terutamanya buat Kak Aziela yang salu komen2 kat blog ni. hehehe... saya sebut nama akak ni special tau). Boleh hantar emel ke ayumi_coklat93@yahoo.com.  Bagitau nak order KPH. Cecepat ye, takut nanti dah habis.

Untuk free gift, aku bagi bookmark special ajelah eh? Nak buat keychain, mug, notepad, tshirt atau yang lain2 tu, takde modal la y'olss! Kasi bookmark aje pun okeylah kan? hehehe... Harga dengan aku, 22 sekali dengan postage. Untuk Sabah Sarawak 25. Okey tak?

Sebarang perubahan harga akan diberitahu kemudian. Aku cuma nak nama je sekarang ni. Camne nak bayar nanti kita cite kemudian eh? hehe...

Thanks tau support KPH! <3<3

~end


2 comments:

idA said...

salam dik...akak nak order ngan adik ek..nanti bagi tau..adik punya ac ..akak boleh trf fund..

[AYUMI SYAFIQAH] said...

ok kak. insyaAllah :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...