++ Suntikan Semangat! ++

Monday, April 2, 2012

- Novel Melayu Kreatif -

Assalamualaikum. Hai kawan2...

Ni nak wat post khas untuk laman terbaru Kaki Novel, untuk korang2 and kita2 yang baru nak mula belajar menulis. Boleh cuba hantar karya kat sana. Kalo bernasib baik, cerita tu best dan menarik, insyaAllah ada rezeki terbit under KN. So tunggu apa lagi, pi laa hantar cepat2. Penat promote ni tau. hehehe~

Ni linknya ---> Novel Melayu Kreatif

Kalo nak hantar karya, klik je hantar karya kat bawah header tu. Nak jadi readers kat sana pun boleh. Follow jangan tak follow. :)

p/s --> Sedang bertungkus lumus menyiapkan DSL bab 2. Susah hokey...sob3..

~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...