++ Suntikan Semangat! ++

Friday, February 10, 2012

- SESAL mendua -

Assalamualaikum...

Kejap lagi aku nak gi KL, ada trip ngan bebudak TESL. Tapi sebelum tu, pagi2 buta ni aku nak update, nak share lagu kat sini. Tahu tak lagu ni? Best woo~

Sesal Mendua -Klangit

Dulu aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta
ooo

Kini aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahanku tinggalkan kamu

Tapi semakin jauh
Aku semakin aku rindu
Rindukan kamu
hooo

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan sisa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Mungkin
Mungkinkah kita bisa
Perbaiki semua.. kembali bersama



Kerna semakin jauh aku
Semakin aku rindu, rindukan kamu

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan sisa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku
ooo

Menyesal aku tinggalkan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan sisa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku

*=*=*=*=*=*=*=*=*=*

Itulah... masa ada depan mata, tak nak hargai. Bila orang tu dah pergi, barulah tercari2. Jadi kalo nak curang tu, pikir dulu akibat perbuatan tu nanti. Jangan nanti orang tu dah happy boleh bergelak ketawa ngan kawan2, kita pulak yang berkurung dalam bilik nangis tak henti2. Tak ke parah tu... hehehe~


~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...