++ Suntikan Semangat! ++

Thursday, February 16, 2012

- Power! Power TESL B! -

Assalamualaikum...

Lama tak wat entry bebas kat sini. Aku tak tahu nak cite apa sebenarnya.. huhu... Tapi hari ni aku ada story nak share kat sini. Petang tadi, kitorang para TESLIANS UiTM Kuantan join pertandingan Choral Speaking. Kitorang lawan 4 kelas. TESL A, B, C and D. Untuk kelas aku, kitorang tetapkan pakai baju putih, seluar hitam ngan tudung hitam. Yang terharunya, sebelum perform, sempat lagi ketua kelas kitorang ni bagi ucapan... Dia ucap terima kasih sebab sume bagi komitmen, bagi idea yang best2 nak sedapkan lagi kitorang punya performance. Walaupun masa mula2 dulu kitorang start dengan zero, sume malu2 lagi nak berkawan, tapi sekarang kitorang dah jadi rapat. Wah! Terharu aku dengar tau? [lap air mata jap T__T ].

Ni lagu untuk opening performance kitorang...

"Every where we go
People want to know
Who we are?
We are TESL B!
Power! Power TESL B!
Power! Power TESL B!
Power! Power TESL B!"

I can't tell how wonderful it was. Memanglah tak tau lagi sape menang tapi aku tetap bangga ngan grup aku ni. We've given our best. Kalo pun tak menang, at least kitorang puas hati. heeee~

Ni gambar yang sempat disnap. Lawa tak?






 Cakap lawa cepat! haha.. :D

Oh ya, tinggal lagi 2 minggu sebelum study week and then final exam. Lepas tu tamatlah asasi. Sebelum ni aku excited sangat, tak sabar nak habiskan asasi ni. Tapi start petang tadi, aku dah mula rasa sedih. Mesti aku akan rindu saat2 ngan korang sume. Sebagaimana aku abadikan kenangan ngan kengkawan sekolah dulu dalam Aishiteru, insyaAllah [kalau diberi izin oleh-Nya] aku akan abadikan kenangan ngan korang sume dalam novel lain pulak. Walaupun lepas ni kita dah tak boleh sama2 lagi [mungkin ada yang sama U jugak masa degree nanti tapi tak tau lagi camana], korang tetap kawan aku sampai bila2! Much love!!! :D

p/s --> Dedicated to : Iadid, Helmi, Syauqi, Omar, Syed, Judin, Wawa, Bella, Nabilah, Aqilah, Syera, Lin, Farah, Nini, Teh, Yaya, Mudiki, Kak Rit, Farhan, Lisa, Dayah, Fatin, Naza, Imah, Zai, Nadia, Syue, dan aku sendiri. :)

~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...