++ Suntikan Semangat! ++

Thursday, February 23, 2012

- Dear Grammar Test... -

Assalamualaikum...

Aku baru aje lepas abes Grammar test 2. U know what, it was like.... entah aku nak cakap pun tatau. Betol2 mencabar minda, otak, benak, fikiran, hati, jiwa, kalbu dan segala-galanya. Over tak? huhu~
Masa 1st test dulu takde ar seteruk ni. Aku punyer markah pun boleh ar kalo nak bangga sikit2 tu kan. Orang kata, I got what I gave. Tapi kali ni... kalo guna ayat I got what I gave jugak memang mampus laa kot. Aku dah study [ok, maybe aku study tak cukup sebab last minute je kan. hihihi~] tapi still takleh jawab. Bukan takleh jawab sume, tapi ada certain answers tu aku tak confident. Dengan confiusnya lagi, kelas sebelah pulak dok bising2 je, mana tak tension tahap terjun bangunan aku nih. Nasib baik takde bangunan tinggi sangat kat kampus ni, kalo tak... Adoiii... [sorry ye bebudak kelas sebelah. huhu~].

To Madam Shima,

Bukan bodek ok, tapi ini hakikat. hihihi~
Tak sabarnye tunggu jumaat ni. Pasal jumaat ni aku balik. wuhuuuu~ Tak sesabar dah ni. heeeee~
OK, sampai sini dulu. Mintak maaf bebanyak kalo ada bahasa yang tak sepatutnya kat sini. Tengah nak lepas geram ni. Adehhh...

p/s --> Rindu sangat Chef Izdham shayeeeeee...

~end

2 comments:

Ecoll EcMall said...

Once we've done with the test, just keep hoping and praying for the best from Allah SWT
InsyaAllah...

[AYUMI AFIQAH] said...

aminnnn.. gud luck to u. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...