++ Suntikan Semangat! ++

Tuesday, January 31, 2012

- ponteng lagi -

Assalamualaikum...

Masa sem 1 dulu kan, aku takde pun ponteng2 kelas. Seingat aku, adalah dalam sekali 2 aku tak pi kelas. Tapi sem ni kan, tak taulah dah berapa kali aku ponteng. Tak taulah nape, tapi keadaan kesihatan tak mengizinkan. Kepala aku ni asyik wat hal je lately ni. Migrain bertambah2. Kali pertama dan ke2 ponteng, rasa okey lagi. Konon tak rasa terjejaslah kalo ponteng sekali 2 kan. Tapi bila dah berkelas2 aku ponteng, [contoh, hari ni saja aku dah ponteng 3 kelas], kepala dah jadi makin berat. Mana nak pikir pasal test lagi, final exam yang tinggal sebulan aje lagi tu, assignment lagi, pastu campur lak ngan stress pikir pasal MUET. Dahlah final sem untuk asasi, memang TERUK lah kot! :(

Aku harap sangat lepas ni aku dah tak ponteng kelas lagi. Tak sanggup dah weh! Kepada kawan2 sekelas [terutama yang satu grup ngan aku untuk presentation] sorry sebab aku salu takde time presentation. Bukan sengaja, tapi memang takleh nak elak. Sorry bebanyak. :( Doakan aku boleh hadirkan diri dalam sume kelas bermula esok k? :)

Sebelum undur diri, nak bagi satu gambar.

Indahnya duk kat pantai. Dengan angin sepoi2 bahasa, leh tenangkan pikiran. :)

~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...