++ Suntikan Semangat! ++

Wednesday, January 18, 2012

- Demonstrative Speech ! -

Assalamualaikum...

To be honest, nilah antara sebab kenapa aku rasa serabut sangat2 sepanjang minggu ni. Risau nak pikir pasal demo2 ni. Mula2 aku tak tau nak watpe. Yalah, aku bukan pandai pun nak wat decorative2 segala bagai tu sume. Aku bukan jenis yang kreatif. Bab2 teknikal ni memang fail. huhu. So, satu2 nya benda yang aku boleh wat, tunjuk cara tulis e-novel. Bukan ajar cara tulis sebenarnya, tapi lebih kepada cara nak share novel ngan pembaca online. Lebih kurang camtu lah. Jadi, aku dah tunjukkan secara live gitu kat classmates aku apa yang aku selalu wat kat blog aku ni. Contohnya KIK bab 8 kat bawah ni, aku tunjuklah camne aku post kat blog ni tadi. Allah je tahu betapa ketarnya tangan aku. Mujur guna mouse, kalo guna touch pad ni memang... tak taulah nak cakap camne. Can't imagine it! Lepas abes je presentation tadi, one word I could say was "ALHAMDULILLAH...". Fuhhh!

Esok balik ganu. Dok sabor weh. Nok makang puah2 gitu, nok suruh mok masok sedak2, pahtu nok kedaroh biar besor perot. haha..

p/s --> Dukacitanya dimaklumkan aku takleh join festival penulis grup buku karang kraf nanti. Sedih woo! :(

~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...