++ Suntikan Semangat! ++

Tuesday, September 13, 2011

:: You're Not Sorry ::

Assalamualaikum...

Kali ni nak layan lagu omputeh pulak. Tadaaaaaa!


You're Not Sorry - Taylor Swift

All this time I was wasting
Hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down
And it's taking me this long
Baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again
But not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry
No, no... oh!

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could have loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold
And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you ask me to listen
Cause it's worked each time before

But you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry
No, no... oh!
 You're not sorry
No, no... oh!

You had me falling for you honey
And it never would've gone away
No...
You used to shine so bright
But I watched all of it fade

So you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
There's nothing left to beg for
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry
No, no... oh!
You're not sorry
No, no... oh!

*=*=*=*=*=*=*=*=*=*

p/s ---> kepada lelaki2 di luar sana, tolong jangan anggap hati perempuan sebagai barang mainan...

~end

Wednesday, September 7, 2011

:; hobi baru ::

Assalamualaikum...

Nak tau tak apa hobi baru aku? Nak tau tak? Nak tau tak? Kalo tak nak tau pun, aku tetap nak gitau jugak. hehhee... Hobi baru ialah..... TENGOK ANIME!!! =D

Aku memang suka tengok drama Jepun. Tapi yang real punyalah. Sampailah baru2 ni kakak aku suruh aku tengok anime Itazura Na Kiss. Alahh... cite Playful Kiss yang Korea punya tu. Itazura Na Kiss ni yang original punya. Lepas tu baru diadaptasikan jadi drama Korea.

Terus terang, aku tak minat drama Korea. Jadi aku malas nak tengok Playful Kiss. Sebabnya kannn... heroin dia tak cantik dan hero dia pun tak hensem! Bagi akulah....weeeeeee~ :p
[Jangan marah ye peminat2 artis dan drama Korea ;) ]. Bila tengok anime, tak timbul masalah heroin tak cantik atau hero tak hensem. Sebab lukisan dia tu memang lawa dan cantik2 sume... :)
Ni antara gambar2 yang sempat aku curik. Jom tengok!








Irie Naoki dan Aihara Kotoko. Sangat3 best!! Sape yang tengok Playful Kiss mesti dah tau jalan cerita dia macam mana kan. Dan maybe dalam cite tu tak berapa best sangat sebab heroin yang tergila2 kan hero. Kannnn? Tapi dalam anime, sumenya best. Tak timbul masalah heroin gila kat hero. Sebab tu cuma KARTUN!! Atau nak sedap lagi ANIME!! Dalam anime ni kannnn, ending dia agi best. Sebab last sekali diorang dapat anak dan hidup bahagia! =)

Anime kedua aku tengok, cite Bokura Ga Ita. Ya Allah.... bestnyaaaa.... Tak nyesal tengok. Siyes! Sangat2 best. Hero dia, tersangat2 sweet. Sayang gila kat dia punya makwe. Tapi jalan cite dia agak sedih... dan menyebabkan air mata ni jatuh... =(. Cite ni otw jadi drama sekarang ni. Nak tau tak sape hero dia?
Tadaaaaaa!!


Sape2 tengok Hana Zakarino Kimi Tachi e (hana kimi) mesti kenal mamat ni. Alahhh... yang jadi Nakatsu tu.. hehehhe... Ni pulak gambar2 aku yang sempat rembat. Jom tengok!








Yano Motoharu dan Takahashi Nanami!! Sweet gila dua orang ni. Walaupun cuma anime, tapi cite memang tinggalkan kesan laa... Ending dia... makkk aiii...menitis air mataku. Kalo sambung sikit je lagi, memang superb ah! hehehe... Lepas ni, aku nak tengok anime lain pulak. Senang je, copy je ngan supplier. Sape supplier? Kakak aku daa... hahahha...

Okey, esok ada test ngan presentation. Bila laa nak sedar diri ni. eemmmm....

p/s ---> "I've live to love her..." - Yano Motoharu <3

~end

Monday, September 5, 2011

:: kuintai cinta dalam rahsia ::

Assalamualaikum...

Kali ni aku nak layan lagu lama. Lagu yang dah lama sangat aku tak dengar. Tapi sekali dengar, boleh buat hati nangis 32 hari, 34 malam. hohoho...
Lagu apa tu? Jom layaaaaannnnnnnn!

Kuintai Cinta Dalam Rahsia - Jeslina Hashim
Berbisik di dasar hati
Bertanyakan pada diri
Tentang kekasih
Tentang cinta

Haruskah aku menanti
Haruskah tangan ku ini
Menggapai hanya
Ilusi mimpi

Putusnya di dalam hati
Tak mungkin bercantum lagi
Ku intai cinta dalam rahsia
Dan airmata...
                  
Mereka sering berkata
Cinta itu milik kita
Tapi mengapa kau enggan
Ucapkan cinta...

Berbisik di dasar hati
Bertanyakan pada diri
Tentang kekasih
Tentang cinta

Putusnya di dalam hati
Tak mungkin bercantum lagi
Kuintai cinta dalam rahsia
Dan air mata...

Mereka sering berkata
Cinta itu milik kita
Tapi mengapa kau enggan
Ucapkan cinta...

*=*=*=*=*=*=*=*=*=*

Tersentuh gila hati dengar lagu ni. huhuhu...

p/s ---> salah ke intai cinta dalam rahsia?

~end

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...