++ Suntikan Semangat! ++

Saturday, December 17, 2011

# Kau V.I.P di hatiku #

Assalamualaikum...

Hai kepada sume yang rajin singgah kat sini. Aku tahu tak ramai, tapi takpe, at least ada jugak kan? Aku suka blog aku, sebab blog aku sunyi. Tak ramai sangat yang datang ziarah. Samalah macam diri aku sendiri. Aku lebih suka diam dari banyak cakap. Aku lebih suka luahkan perasaan dalam bentuk penulisan berbanding cakap direct face to face. So tak kesahlah kalo tak ramai yang datang sini pun.

Aku baru aje habis bergambar ngan bebudak kelas aku, TESL B. Hari ni kitorang ada aktiviti bergambar. Kawan2 aku sume pakai lawa2. Aku je yang paling tak lawa. Well... as I said, aku sukakan sesuatu yang simple. Tak payah mekap lebih2, belit sana belit sini. Baju kurung ngan tudung sarung aje dah jadi. Nanti ada masa aku upload gambar kat sini. Sekarang ni, aku bukan nak cite pasal gambar ke apa. Aku just nak cite pasal idea aku yang bar muncul ni. Sume ni berkat cadangan kawan baik aku, Sarah . Dia ni pun minat menulis gak. Kalo rasa nak singgah blog dia, klik je nama dia tu k. Apa yang aku nak share ngan korang hari ni....

Tajuk Kau V.I.P di hatiku ni Sarah yang bagi. Aku ingat nak tulis satu cite, khas untuk kawan aku ni. Tapi sebenarnya aku tak nampak lagi bayang2 penuh cite ni. Biar aku cari idea dulu banyak2. Lepas tu nanti baru aku start menulis. Apa pun, tenkiu bebanyak Sarah. Aku rindu muuuuuuu :(

Aku ngan Sarah banyak persamaan. Kitorang suka layan lagu2 jiwang, suka mengarang puisi yang berkisahkan hati dan perasaan, suka menulis, suka berangan, dan paling penting, rahsia hati kitorang sama. Agak2 apa yang sama tu ya? hehe. Takleh bagitau. Biar aku ngan Sarah je tahu. Dia simpan rahsia aku, aku simpan rahsia dia. Fullstop. ;)

Ku sedar ku tak seberapa 
Jika dibanding mereka 
Yang jauh lebih megah dari ini
 ~end

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...